Barack Obamáról neveztek el egy most felfedezett őslényt - Qubit - Parazita férgek nevezték Obama

Obama parazita. Parasitol gyógyszer férgek számára

Mangoworm - Horror Parasitol gyógyszer férgek számára, Tartalomjegyzék Nyelőcsőférgesség - csak egyszerűen Támogass te is!

Támogasd a munkánkat! Az Obamus coronatus nevet kapta az a félmilliárd évvel ezelőtt élt tengeri őslény, amelynek a maradványait nemrég fedeztek fel Dél-Ausztrália hegyvidéki területein, egy épségben fennmaradt fosszíliatelepen.

 • Barack Obama hivatalosan most parazita (becsület) - Biológia
 • Állattani parazita
 • Instant tudomány: Obama mosolyát vélték feldezni egy dinón | kreszpresszo.hu
 • A paraziták szerepe az oktatásban
 • Ne harapd a körmödet férgek fognak
 • Obama megkegyelmezett Popcornnak | hu

A kutatócsoportot a Kaliforniai Egyetem Riverside munkatársai vezették, akik közleményükben így jellemezték az aprócska lényt: az Obamus coronatus korong alakú, 0, centiméteres testéből spirál alakú barázdák emelkedtek ki.

A jelek szerint nem mozgott, idejét inkább az óceánfenéken meggyűlt szervesanyag-rétegbe ágyazódva töltötte. Mint írták, azért az Egyesült Államok eggyel korábbi elnökéről, Barack Obamáról nevezték el az eddig ismeretlen teremtményt; a volt elnök közismerten rajong a tudományért, arról nem beszélve, obama parazita mint azt Mary Droser vezető kutató a Washington Postnak elmondtaaz őslény egy fülre emlékeztette őket, Obama fülei pedig az elmúlt években már-már legendássá váltak.

A Coronatus pedig csak annyit jelent, hogy koronás.

obama parazita

Jól látszanak az Obamus coronatus spirális mintáiFotó: University of California Riverside Ugyanott, ugyanakkor az amerikai kutatók egy másik ősállatot is felfedeztek, amelyet Sir David Attenborough után az Attenborites janeae névre kereszteltek. Ennek a mérete az egy centimétert sem érte el, tojás alakú, barázdált teste leginkább egy mazsolára emlékeztetett.

Élősködőt neveztek el Barack Obamáról - Tech: Barack Obamáról neveztek el egy új férget, ráadásul az unokatestvére tette eskuvoicipowebaruhaz. Parasitol gyógyszer férgek számára Minden adományt, nem számít mekkora az összeg értékelik és segíteni fogják a folyamatos kutatást az orvosi ellátást és a nyulak egészségügyét a világ minden tájáról.

Neve nem csak a kiváló brit természetfilmes, hanem a fosszília-lelőhely résztulajdonosa, Jane Fargher előtt is tiszteleg. Mindkét lény a Föld első állatai közé tartozott.

obama parazita

A kutatók egyike, Mary Droser paleontológus azt mondta, hogy 30 éve kutat már a környéken, de még sosem látott ilyen gyönyörűen fennmaradt lelőhelyet, ahol ritka fajok példányaiból találni szinte tökéletes állapotú fosszíliákat. Obama-pók, Jefferson-kagyló, Trump-moly Megdöbbentő, de Obamáról legalább már csaknem egy tucatnyi fajt neveztek el.

obama parazita

Ott van például az Obamadon gracilis, egy már kihalt, 5 millió évvel ezelőtti rovarevő gyík. Vagy az Aptostichus barackobamai, egy csapóajtós pók, amely észak-közép-kaliforniai vörösfenyőerdőkben lesi a prédát.

 1. Barack Obamáról neveztek el egy most felfedezett őslényt - Qubit - Parazita férgek nevezték Obama
 2. Törpe szalagféreg megelőzése
 3. Barack Obamáról neveztek el egy most felfedezett őslényt - Qubit
 4. Élősködőt neveztek el Barack Obamáról
 5. Veszélyben lehet a kutyája, olvasson!
 6. Index - Tudomány - Barack Obama, a féreg

És persze a Tosanoides obama, egy színes hal, amely kizárólag a Csendes-óceán kellős közepén találhatószigorúan védett tengeri élőhely, a Papahanaumokuakea Marine National Monument területén él. A terület védelmét éppen a volt elnök kezdeményezte.

President Obama joins a call with Obama Leaders from across Europe

Ez egy másik Koronás Obama. A kép amúgy egy tudományos kiállításon készült, amit a Fehér Házban rendeztek áprilisában. A Desmopachria barackobamai egy Francia-Guyanában felfedezett búvárbogár, az Etheostoma obama egy halfaj, amely a Tennessee folyóban él az etheostomák közül több is amerikai elnökökről kapta obama parazita nevét.

A Lasioglossum obamai egy kubai méh, a Nystalus obamai pedig egy Amazonas-vidéki madár.

obama parazita

Az Obama-barát Kubában egy pókot is elneveztek a volt elnökről, ez a Spintharus barackobamai. A Teleogramma obamaorum nevű bölcsőszájúhal-faj nevében a többes számú genitivus arra utal, hogy Michelle Obama előtt is tisztelegni akartak vele.

obama parazita

Természetesen nemcsak Obamáról, hanem tucatnyi amerikai elnökről neveztek el már állatot: George Obama parazita parazita darazsat Heterospilus washingtoniThomas Jeffersonról több obama parazita éves kagylót Chesapecten jeffersoniusAbraham Lincolnról egész rovarnemzetséget LincolnaJimmy Carterről halat Etheostoma jimmycarterRonald Reaganről rovart Heterospilus reagani Bill Clintonról szintén halat Etheostoma clinton Donald Trumpról pedig egy apró molyfélét Neopalpa donaldtrumpi.

Oszd meg másokkal is!

obama parazita